ibis Styles Kortrijk

1
Hotelgasten* 2017
1
vanafprijs
1
kamers

OVER HET PROJECT

In juni 2017 hebben we de volledige renovatie van het hotel afgerond. Het totale kostenplaatje was 4,573 miljoen euro voor deze renovatie en restyling. Dit hotel was voorheen gekend als het Kennedy Hotel. Het hotel is actief op deze locatie sinds 1984 en werd in 2015 door ons overgenomen.  Alle 84 kamers, maar ook de receptie, de bar, het restaurant en de vergaderruimtes werden gemoderniseerd en gerestyled naar het ibis Styles niveau van de Franse groep Accor. 

Met zijn strategische ligging vlak naast Kortrijk Xpo, AZ Groeninge en het bedrijvenpark President Kennedypark, mikt ibis Styles Kortrijk ook op zakenmensen. Dit garandeert een meer stabiele weekbezetting, naast de klassieke weekendbezetting gericht op toeristen. 

Wenst u graag meer informatie over het kopen van een hotelkamer? Klik hieronder!

*Het aantal hotelgasten is het aantal sinds de heropening van het hotel in juni 2017

TOPLIGGING

Dankzij haar centrale ligging in de Eurometropool Lille-Kortrijk-Doornik en vlakbij Kortrijk Xpo haalt het hotel stabiele inkomsten het hele jaar door.

PROJECT

Het hotel werd volledig gerenoveerd volgens de laatste ibis Styles standaarden. Er zijn 3 seminarie ruimtes, een bar, restaurant en uitgebreide parkeermogelijkheden beschikbaar.

INVESTERING

Investeren in ibis Styles Kortrijk kan reeds vanaf €120.500 U geniet mee van de inkomsten gegenereerd uit de kamerverhuur, de bar, het restaurant en de seminarieruimtes. Bovendien maakt u kans op een zeer mooie meerwaarde.

ibis Styles Kortrijk Expo

President Kennedypark 1
8500 Kortrijk
BELGIUM

Tel: (+32)56/20.06.87
Fax: (+32)56/22.12.73

e-mail: klik hier voor contact