ibis Waver

1
hotelgasten* 2017
1
vanafprijs
1
% reeds verkocht
1
kamers

OVER HET PROJECT

In mei 2017 opende ibis Wavre Brussels East terug zijn deuren na een totaalrenovatie die 9 maanden duurde. Dit hotel was het eerste in België dat gerestyled werd volgens de nieuwe ibis standaarden van de Franse groep Accor. 

Het hotel werd door ons overgenomen in december 2014 en in maart 2015 omgedoopt als ibis hotel. Het hotel is een goed draaiend hotel dat zowel business klanten als toeristen accommodeert. Dankzij de strategische ligging ten opzicht van Brussel en de 3 lichtrijke, moderne en modulaire vergaderzalen, krijgt ibis Waver tijdens de week voornamelijk zakenmensen over de vloer. In het weekend wordt dan weer plaats gemaakt om gezinnen met kinderen te verwelkomen die een uitstapje naar Walibi wensen te doen en toeristen die graag onze bruisende hoofdstad & het historische centrum van Waver zelf verkennen. 

Wenst u graag meer informatie over het kopen van een hotelkamer? Klik hieronder!

 

*Het aantal hotelgasten is het aantal sinds de heropening van het hotel op 22 mei 2017

TOPLIGGING

Gelegen in het groen en toch op 15 minuten van Brussel Centrum. Of voor de avonturiers onder ons op nog geen 2 km van Walibi.

PROJECT

Het hotel werd volledig gerenoveerd volgens de laatste ibis standaarden. Er zijn 3 seminarie ruimtes, een bar, restaurant en uitgebreide parkeermogelijkheden beschikbaar.

INVESTERING

Investeren in ibis Wavre Brussels East kan reeds vanaf €114.995. U geniet mee van de inkomsten gegenereerd uit de kamerverhuur, de bar, het restaurant en de seminarieruimtes. Bovendien maakt u kans op een zeer mooie meerwaarde.

ibis Wavre Brussels East

Rue du Manil 91
1301 Wavre
BELGIUM

Tel: +32 (0)10/24.33.34
Fax: +32 (0)10/24.36.80

e-mail: klik hier voor contact