Novotel Ieper

1
hotelgasten per jaar
1
vanaf prijs
1
kamers

OVER HET PROJECT

In 2016-2017 werd het eerste deel van de renovatie van Novotel Ieper Centrum Flanders Fields uitgevoerd. Hiervoor maakten we een budget vrij van drie miljoen euro. Tijdens de eerste fase werden reeds de helft van de kamers onder handen genomen. In 2019 werden de overblijvende kamers samen met de seminarie ruimtes gemoderniseerd. 

Novotel Ieper Centrum Flanders Fields is gelegen op 50 meter van de grote markt van Ieper en vlakbij de Lakenhalle, het in Flanders Fields Museum en de Menenpoort waar iedere avond om 20u stipt de Last Post wordt geblazen. 

Novotel Ieper trekt enerzijds vele herdenkingstoeristen van over de hele wereld aan en richt zich anderzijds op de talloze bedrijven die actief zijn in de regio. Zo is de grootste bedrijvenzone deze die ligt langs het Ieperleekanaal en de bekendste is het Ieper Business Park, gelegen in het voormalige Flanders Language Valley.

Wenst u graag meer te weten?

Meer informatie? Laat uw gegevens na en download de gratis brochure boordevol informatie over investeren in Novotel Ieper!

Investeren in hotelkamers

TOPLIGGING

Novotel Ieper Centrum Flanders Fields ligt op een boogscheut van de grote markt van Ieper, de Lakenhalle, de Menenpoort en het in Flanders Fields Museum. In de omgeving zijn er tal van historische herdenkingsplaatsen, maar ook voor de allerkleinsten zijn er fijne activiteiten in de regio zoals Bellewaerde, Plopsaland, Zonnegloed,...

PROJECT

Het hotel werd reeds gedeeltelijk gerenoveerd volgens de laatste Novotel standaarden. Er zijn 3 seminarieruimtes, een bar, restaurant, een gezellig terras met zicht op de toren van de Sint-Jakobskerk en een privé fitnessruimte beschikbaar.

INVESTERING

In 2018 bracht een standaardkamer €6.700 op voor de investeerders. Hoewel resultaten uit het verleden geen garantie geven voor de toekomst, verwachten we ook dit jaar terug een gelijkaardige winstuitkering te kunnen overmaken naar onze investeerders

Novotel Ieper Centrum Flanders Fields

Sint-Jacobsstraat 15
8900 Ieper
BELGIUM

Tel: (+32)57/42.96.00
Fax: (+32)57/42.96.01

e-mail: klik hier voor contact