Investeren in appartementen

Waarom investeren in appartementen?

Stabielere investering

Tegenwoordig brengt je geld niets meer op als je het op je spaarboekje laat staan. Sterker nog, je verliest je geld omwille van de inflatie. Je geld op de financiële markten laten renderen is evenmin een optie, zeker in de huidige tijden. Om die redenen is en blijft vastgoed nog altijd het beste investeringsalternatief. Vastgoed is namelijk iets tastbaar, iets dat meer veiligheid en zekerheid met zich meebrengt dan andere investeringsmogelijkheden. 

Bovendien kan je als eigenaar van vastgoed ook je appartement zelf bewonen. Bij onze seniorie Village Étoile is dit mogelijk vanaf 60 jaar. Dit in combinatie met de hoge vraag naar appartementen maakt een investering in appartementen uiterst interessant!

Stijgende vraag

Meer en meer investeerders kijken naar appartementen als vastgoedinvestering. Meer specifiek, tweekamerappartementen lijken het meest populair onder de alsmaar stijgende bevolking, zeker in de grotere steden. Bovendien huren steeds meer gezinnen een woning in plaats van een woning aan te kopen.

Dit wil zeggen dat de vraag naar huurvastgoed in België blijft stijgen. Met andere woorden, steeds meer mensen zijn op zoek naar kwalitatieve huurwoningen en -appartementen en daarom is het voor jou als investeerder de ideale investering!

Toegankelijke aankoopprijzen

Als je als investeerder een appartement aankoopt op een goede locatie, doe je zo goed als altijd een goede zaak. Toch word je op deze goede locaties vaak geconfronteerd met quasi onbetaalbaar vastgoed, wat het bijna onmogelijk maakt om er een waardig rendement uit te genereren. De aankoopprijzen zijn daar zo hoog en de huurprijzen volgen deze stijgende trend nauwelijks.

Bij ons nieuwbouwproject Village Étoile hebben we bewust gekozen voor toegankelijke aankoopprijzen op een toplocatie in Brussel. Een nieuwbouwappartement in Ukkel kost gemiddeld € 330.000, maar bij ons kan je al investeren vanaf € 165.000 (excl. kosten)! Bovendien bepaal je zelf de huurprijs van je appartement en betaal je slechts 2% registratierechten, in plaats van de dure registratierechten van 12,5% in Brussel.

Village Étoile – Gelegen in het groene Ukkel (Brussel)

beschikbare projecten

Appartementen Village Étoile

Ukkel, Brussel
Vanaf €165.000

Nieuws over INVESTEREN IN appartementen