Investeren in hotelkamers

Waarom investeren in hotelkamers?

Strategisch gelegen

Een hotel op de juiste locatie brengt veel geld op. Vandaar dat wij onze hotels gebouwd hebben op drie heel uiteenlopende maar drie even interessante plaatsen.

Zo is Novotel Ieper pal in het centrum van de prachtige historische stad Ieper gelegen en spreken we met dit hotel voornamelijk binnen- en menig buitenlandse toeristen aan.

ibis Styles Kortrijk ligt op zijn beurt vlakbij de Kortrijkse Expo. Wanneer er hier beurzen of andere evenementen georganiseerd worden, kunnen wij dus steeds op een hoge bezettingsgraad rekenen en dit ook tijdens de week.

Onze derde uitbating, ibis Waver, is gevestigd in Waver, een rustige en groene omgeving vlakbij onze hoofdstad én slechts enkele minuten verwijderd van Walibi en Aqualibi. Ook hier spreken wij dus een divers cliënteel aan.

Eigen exploitatie

Het is niet alleen door het strategisch uitkiezen van de locatie en het welbedacht bouwen van de hotels dat wij ons onderscheiden van de andere projectontwikkelaar. Wij baten onze hotels ook zelf uit. Wij blijven met andere woorden nauw betrokken bij je investering waardoor je steeds kan rekenen op een goede ondersteuning. 

Laat je gegevens na en download onze gratis brochure boordevol info over een investering in een hotelkamer!

Investeren in hotelkamers

Ontdek alle voordelen:

  • Je kan jaarlijks genieten van een mooi belastingsvoordeel
  • Investeren kan al vanaf 130.000 euro (excl. kosten)
  • Je deelt in 90% van de overall inkomsten van het hotel
  • Je hoeft je zelf geen zorgen te maken over verhuur, onderhoud, herstellingen,… alles wordt voor jou geregeld
  • Voor de uitbating werken wij samen met de groep Accor, waardoor jij zeker kan zijn van een professioneel beheer en kan genieten van hoge verhuuropbrengsten
  • Onze hotels hebben een hoge bezettingsgraad door de goed uitgekozen ligging
  • Je kan ook zelf van je kamer genieten. Zo combineer je vakantie met rendement

Waarom klanten al investeerden in onze hotelkamers

Hoe werkt het?

Waar komen de inkomsten vandaan?

Wanneer je investeert in hotelkamers bij ons, kom je terecht in ons poolsysteem. Concreet betekent dit dat je meegeniet van de opbrengsten gegenereerd door het volledige hotel en dit onafhankelijk van de huurbezetting van je kamer. Dus ook alle inkomsten verworven uit seminaries, de bar, het restaurant, etc. worden mee in rekening gebracht.

Je winstdeelname wordt berekend op basis van een vast percentage en de winstuitkering gebeurt op kwartaalbasis. 

Hoe zit het juridisch in elkaar?

Je wordt eigenaar van één of meerdere hotelkamers via notariële akte.

Wanneer ontvang ik mijn inkomsten?

Op trimestriële basis wordt een afrekening gemaakt. Deze wordt naar alle mede-eigenaars gecommuniceerd en uitbetaald.

Wie controleert dit?

Als eigenaar krijg je tevens ook mee zicht op de boekhouding van het hotel. Enerzijds worden alle eigenaars eenmaal per jaar uitgenodigd op de algemene vergadering, waarin de kosten en opbrengsten van het voorbije jaar worden toegelicht en waarin de budgetten voor het komende boekjaar worden goedgekeurd. Anderzijds kan je jezelf ook kandidaat stellen voor het auditcomité dat op 4-maandelijkse basis samenkomt, om de cijfers meer in detail na te kijken en te controleren. 

Eigen gebruik

Als kers op de taart kan je bij ons al citytrippend geld verdienen. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om ook zelf te overnachten in de door jou aangekochte hotelkamer en dit voor maximaal 30 dagen per jaar. Omdat de opbrengst van een investering bij ons door ons poolsysteem niet enkel afhankelijk is van de bezettingsgraad van je eigen kamer, verdien je ook geld wanneer je zelf geniet van je hotelkamer. Mooi meegenomen, toch? 

novotel ieper

Novotel Ieper – Gelegen in het hartje van Ieper

Onze franchisepartner

Investeren in hotelvastgoed betekent een investering zonder zorgen. Je laat het beheer over aan een professionele partner. Zo kunnen wij, als deel van een ervaren Belgische holding, rekenen op meer dan 45 jaar ervaring in projectontwikkeling en hoteluitbating.

Verder heeft onze franchisepartner AccorHotels dan weer de voorbije 50 jaar een unieke knowhow ontwikkeld in hotelbranding. Op die manier is AccorHotels marktleider in hoteluitbating in Europa, Zuid-Oost Azië, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika.

Jij maakt als investeerder dus gebruik van de expertise en ondersteuning van een internationale groep om zo een maximaal rendement te bekomen op je investering.

FRANCHISE

beschikbare projecten

Hotel Novotel Ieper

Ieper
Vanaf €130.000

ibis Styles Kortrijk

Uitverkocht

ibis Wavre Brussels East

Uitverkocht