Investeren in rotatieparkings

Waarom investeren in een publieke parking?

Nijpend tekort aan parkeerplaatsen

Er rijden steeds meer auto’s rond, maar er zijn steeds minder parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast geldt er in de meeste steden een beperkend parkeerbeleid van lokale overheden. Hierdoor neemt de vraag naar parkings toe, waardoor een parkeerplaats op een goede locatie veel geld opbrengt. 

Niet enkel zal de waarde van de parkeerplaats op termijn stijgen, maar ook de parkeerprijzen stijgen sneller dan de inflatie. Parkeren zal dus duurder worden en jij als investeerder zal hier uiteraard de vruchten van plukken.

Bovendien biedt de elektrificatie van auto’s een extra verdienmodel dankzij de aanwezige laadpalen in publieke parkings.

Weinig onderhoud

Investeren in parkeerplaatsen onderscheidt zich van het investeren in andere onroerende goederen doordat betalingsproblemen, huurachterstand, schade en leegstand niet voorkomen. Een parkeerplaats bestaat immers slechts uit enkele lijnen op de grond en een slagboom. 

Makkelijk toch? Bovendien is het investeren in parkings een interessante opportuniteit indien je jouw investeringsportefeuille wenst te diversifiëren.

Laat je gegevens na en download onze gratis brochure boordevol info over een investering in een parkeergarage!

Investeren in parkings

Ontdek de voordelen:

  • Je hoeft je zelf geen zorgen te maken over verhuur, onderhoud, herstellingen,… alles wordt voor jou geregeld
  • Je bent al eigenaar van 3 parkeerplaatsen voor 91.500 euro (excl. kosten)
  • Onze parkings worden uitgebaat door onze exploitatiepartner Indigo, waardoor jij zeker bent van een professionele uitbating en kan genieten van hoge verhuuropbrengsten
  • Dankzij ons poolsysteem deel jij in alle opbrengsten en kan je zeker zijn van je rendement ongeacht de bezetting van jouw parkeerplaatsen.

Waarom investeerden klanten al in onze parkings?

Onze partner

Voor onze parkeergebouwen willen we een kwalitatieve uitbating garanderen. Daarom werken wij samen met Indigo, één van de grootste parkeeroperatoren in België

Indigo, dochtermaatschappij van VINCI, controleert ongeveer 2 miljoen parkeerplaatsen in 14 landen en hoopt op een omzet van meer dan 1 miljard tegen 2020.

Door het partnerschap met Indigo kunnen de klanten van onze parkings steeds rekenen op een correcte, snelle en professionele service.

Exploitatie in samenwerking met

Indigo hoe investeren in vastgoed

Hoe werkt het?

Waar komen de inkomsten vandaan?

De parkeerplaatsen worden verhuurd aan houders van een abonnement of aan mensen die per uur betalen. Door ons poolsysteem ben je als investeerder niet afhankelijk van de bezettingsgraad van je eigen parkeerplaatsen, maar deel je in alle inkomsten.

Het maakt namelijk niet uit of het nu jouw plaatsen zijn die verhuurd werden of de parkeerplaatsen van je buur. Elke investeerder ontvangt een vergoeding op basis van de winst van de volledige rotatieparking. 

Hoe zit het juridisch in elkaar?

Je wordt eigenaar van meerdere parkeerplaatsen via notariële akte.

Wanneer ontvang ik mijn inkomsten?

Op trimestriële basis wordt een afrekening gemaakt. Deze wordt naar alle mede-eigenaars gecommuniceerd en uitbetaald.

Wie controleert dit?

De controle gebeurt door de mede-eigenaars via twee instanties: het auditcomité en de algemene vergadering. 

Het auditcomité is samengesteld uit een drietal mede-eigenaars, die op kwartaalbasis de boekhouding nauwgezet controleren. Zij krijgen toegang tot alle detailinformatie. 

Eén maal per jaar wordt de algemene vergadering bijeengeroepen, waar alle mede-eigenaars op uitgenodigd worden. Hier presenteert het auditcomité een samenvatting van hun uitgevoerde controles, wordt de omzet van het voorbije jaar toegelicht en worden de budgetten voor het komende jaar voorgesteld. 

beschikbare projecten

Parking Euratechnologies

Laat je gegevens na voor meer info

Parking Blankenberge

Uitverkocht

Wie zijn wij?

Wij zijn een projectontwikkelaar gespecialiseerd in de ontwikkeling én exploitatie van vastgoed. Dankzij onze vele jaren ervaring met het uitbouwen van parkeergarages kan jij rekenen op onze expertise en professionaliteit.

Op welgekozen liggingen in België en Frankrijk ontwikkelen en bouwen wij vastgoedprojecten voor onze klanten. Dagelijks staan wij ook in voor de uitbating van vele van onze gerealiseerde projecten. Vaak als franchisenemer van merken met wereldfaam, zoals Indigo. Deze betrokkenheid in de uitbating maakt ons als ontwikkelaar een partner voor al wie op een ontzorgde manier wil investeren in vastgoed en zijn of haar patrimonium wil uitbereiden of diversifiëren.

Fortior