Waarom investeren in pensioenflats?

Stabielere investering

Tegenwoordig brengt je geld niets meer op als je het op je spaarboekje laat staan. Sterker nog, je verliest je geld omwille van de inflatie. Je geld op de financiële markten laten renderen is evenmin een optie, zeker in de huidige tijden. Om die redenen is en blijft vastgoed nog altijd het beste investeringsalternatief. Vastgoed is namelijk iets tastbaar, iets dat meer veiligheid en zekerheid met zich meebrengt dan andere investeringsmogelijkheden. 

Bovendien kan je als eigenaar van vastgoed ook je appartement zelf bewonen. Bij ons project Village Étoile is dit mogelijk vanaf 60 jaar. Dit in combinatie met de hoge vraag naar appartementen maakt de investering in pensioenflats uiterst interessant!

Stijgende vraag

Meer en meer investeerders kijken naar appartementen als vastgoedinvestering. Enerzijds valt dit te verklaren door de stijgende vraag naar kwalitatieve huurwoningen en -appartementen. Anderzijds hebben we te maken met een toenemende vergrijzing binnen de alsmaar groeiende bevolking. 

De vraag naar huurvastgoed in België blijft dus stijgen. Meer specifiek, tweekamerappartementen lijken het meest populair onder huurders en investeerders, zeker in de grotere steden. Met al deze zaken in het achterhoofd is een investering in pensioenflats dé ideale investering voor jou!

Toegankelijke aankoopprijzen

Als je als investeerder een appartement aankoopt op een goede locatie, doe je zo goed als altijd een goede zaak. Toch word je op deze goede locaties vaak geconfronteerd met quasi onbetaalbaar vastgoed, wat het bijna onmogelijk maakt om er een waardig rendement uit te genereren. De aankoopprijzen zijn daar zo hoog en de huurprijzen volgen deze stijgende trend nauwelijks.

Bij ons nieuwbouwproject Village Étoile hebben we bewust gekozen voor toegankelijke aankoopprijzen op een toplocatie in Brussel. Een nieuwbouwappartement in Ukkel kost gemiddeld € 330.000, maar bij ons kan je al investeren vanaf € 165.000 (excl. kosten)! Bovendien bepaal je zelf de huurprijs van je appartement en betaal je slechts 2% registratierechten, in plaats van de dure registratierechten van 12,5% in Brussel.

Seniorie Village Etoile

Village Étoile – Gelegen in het groene Ukkel (Brussel)

beschikbare projecten

Village Étoile

Ukkel, Brussel
Vanaf €165.000

Nieuws over INVESTEREN IN seniories