Investeren in vastgoed

Vastgoed wordt algemeen aanzien als een goede investering. Wist je dat je nu ook laagdrempelig en divers kan investeren in vastgoed? Hierdoor bescherm je je spaargeld tegen inflatie. Fortior biedt toegankelijke investeringen in vastgoed aan, waarbij jij je bovendien nergens zorgen om hoeft te maken. Ontdek hier de mogelijkheden.

Investeren in vastgoed kan op verschillende manieren, in verschillende projecten, met verschillende voordelen. Het investeringsaanbod van Fortior voldoet telkens aan de 3 kernwaarden die we vooropstellen:

Wij gaan verder dan de standaard projectontwikkelaar: 
Als echte partner zorgen wij namelijk voor de ontwikkeling, constructie, uitbating en eventuele doorverkoop van het vastgoed.

De mogelijkheden:

Studentenkamers

Parkeerplaatsen

Hotelkamers

Op zoek naar de juiste investering voor u?

Laat het ons weten door uw gegevens hiernaast na te laten en wij helpen u graag op weg! U ontvangt alvast een brochure met algemene info en mogelijkheden. Vervolgens zullen we volledig vrijblijvend samen met u uitzoeken welke oplossingen een antwoord kunnen bieden op uw noden. Op die manier kan u goed geïnformeerd deze belangrijke beslissing nemen.

Brochure vastgoedprojecten

Waarom klanten voor ons kiezen als investeringspartner

Wij maken investeren toegankelijk door vastgoedprojecten aan te bieden aan lage instapprijzen.
Dankzij ons poolsysteem, waarbij je deelt in alle opbrengsten, ben je zeker van je rendement.
Bij ons investeer je volledig zorgeloos. Wij werken samen met professionele partners waardoor jij je niet hoeft bezig te houden met de klassieke verhuurproblemen, onderhoud, herstellingen,...
Door onze samenwerking met grote namen zoals Accor en Indigo kan jij rekenen op goede huuropbrengsten.
Wij selecteren steeds toplocaties voor onze bouwprojecten, waardoor deze ieder jaar kunnen stijgen in waarde.
One-stop: Je krijgt elk kwartaal een update over je investering en bent elk jaar welkom op de exploitatievergadering, georganiseerd door de exploitant.

Op zoek naar de juiste investering voor u?

Laat uw gegevens na en wij helpen u graag op weg! U krijgt alvast een brochure met alle investeringsmogelijkheden en vervolgens zullen we volledig vrijblijvend samen met u uitzoeken wat de beste oplossing is. Op die manier kan u goed geïnformeerd deze belangrijke beslissing nemen.