Investeren in vastgoed

Vastgoed wordt algemeen aanzien als een goede investering. Wist u dat u nu ook laagdrempelig en divers kan investeren in vastgoed? Hierdoor kunt u zich bovendien ook beschermen tegen inflatie. Fortior biedt toegankelijke investeringen in vastgoed aan. Ontdek hier de mogelijkheden.

Investeren in vastgoed kan op verschillende manieren, in verschillende projecten, met verschillende voordelen. Het investeringsaanbod van Fortior voldoet telkens aan de 3 kernwaarden die we vooropstellen:

Wij gaan verder dan de standaard projectontwikkelaar: 
Als echte partner zorgen wij namelijk voor de ontwikkeling, constructie, uitbating en eventuele doorverkoop van het vastgoed.

Ontdek het aanbod aan investeringsmogelijkheden

Investeren in hotels

Een hotelkamer kopen als opbrengsteigendom? Dat kan, en al langer dan je misschien denkt. In België is het een relatief nieuw begrip, maar het bestaat al sinds de jaren ’50.
Zin om zelf te investeren in een hotel? 

Investeren in parkings

Wilt u nooit aan innovatie denken? Dit kan door te investeren in betaalparkings. Investeren in betaalparkings is de ideale investering voor mensen die geen zin hebben om wakker te liggen van onderhoud, huurachterstand, schade en leegstand.
Parkeerplaatsen kopen kan al met een relatief beperkt budget.

Investeren in seniories

Door de stijgende vraag naar huurwoningen worden de huurprijzen steeds duurder. Appartementen zijn goed voor meer dan 65% van de huurmarkt. Investeren in seniories met mooie appartementen, is dus slim investeren.

Investeren in sociaal vastgoed

Wie meteen wil genieten van gegarandeerde huurinkomsten zonder het risico op leegstand te lopen, investeert best in vastgoed dat verhuurd wordt via een sociaal verhuurkantoor. Ideaal voor wie op zoek is naar zekerheid en stabiliteit.

Investeren in studentenkamers

Brussel is vandaag met maar liefst 110.000 studenten de grootste studentenstad van België. Door de stijgende vraag naar studentenkamers worden de huurprijzen steeds duurder. Investeren in studentenkamers, is dus slim investeren.