1
Jaarlijkse hotelgasten
1
medewerkers
1
Units in verkoop en ontwikkeling
1
Ontwikkelings-portefuille
1
Aantal M² in verkoop en ontwikkeling

Wie zijn we?

Fortior vastgoed

Wij zijn een projectontwikkelaar gespecialiseerd in de uitbouw én exploitatie van toegankelijk investeringsvastgoed. Streven naar de beste kwaliteit aan de scherpste prijs zit in ons bedrijfs-DNA. Dit uit zich reeds bij het zoeken naar opportuniteiten en blijft de rode draad doorheen het onderhandelingsproces, het bouwproces en het uitbaten van onze projecten.

Waar de ‘gewone’ projectontwikkelaar stopt, gaan wij verder. Elk departement van ons bedrijf is zodanig afgestemd op het creëren van een zo toegankelijk mogelijk product dat wij het onze missie hebben gemaakt om vastgoed te democratiseren.

Deze scherpe instapprijzen bereiken we door functioneel te ontwerpen en te bouwen in opkomende en economisch interessante regio’s. Gevolgd door financieel voordelige aankoopmogelijkheden te bieden zoals erfpacht. Tot slot steeds unieke uitbatingsconcepten te ontwikkelen en door erover te waken dat we met ons eigen coördinatiebureau kostenefficiënt bouwen.

Het resultaat hiervan is de ontwikkeling van alternatieve vastgoedinvesteringen zoals onze hotels, betaalparkings, seniories en binnenkort ook studentenhuisvesting. Dit doen we niet enkel in België maar ook in Frankrijk.

Onze partners

Omdat we het beste voor al onze klanten wensen, kiezen we er bewust voor om samen te werken met topspelers binnen de sector voor de uitbating van onze projecten. Zo combineren we het beste van twee werelden waar kennis en ervaring samenkomt. Dit komt niet alleen de eindgebruikers, met name onze hotelgasten en onze parking gebruikers, ten goede maar ook onze investeerders.

Door samen te werken met vertrouwde partners krijgen we enerzijds toegang tot jarenlange expertise en kunnen we anderzijds terugvallen op het vertrouwen dat deze merken reeds in hun markt hebben verworven. Dit zorgt bij nieuwe projecten voor een vlotte opstart.

Logo Accor Hotels
Indigo hoe investeren in vastgoed

Fortior en Accor slaan sinds 2009 de handen in elkaar en kunnen genieten van elkaars ervaring & expertise voor de bouw, renovatie en uitbating van de franchisehotels Novotel Ieper, ibis Styles Kortrijk en ibis Wavre Brussels East.

Voor de uitbating van onze parkings in Blankenberge en Rijsel werken we samen met Indigo, één van de marktleiders binnen deze sector.