1
Jaarlijkse hotelgasten
1
Medewerkers
1
Units in verkoop en ontwikkeling
1
Ontwikkelings-portefuille
1
Aantal M² in verkoop en ontwikkeling

Wie zijn wij?

Wij zijn een projectontwikkelaar gespecialiseerd in de ontwikkeling én exploitatie van vastgoed. 

 

Op welgekozen liggingen in België en Frankrijk ontwikkelen en bouwen wij vastgoedprojecten voor onze klanten. Dagelijks staan wij ook in voor de uitbating van vele van onze gerealiseerde projecten. Vaak als franchisenemer van merken met wereldfaam. Deze betrokkenheid in de uitbating maakt ons als ontwikkelaar een partner voor al wie op een ontzorgde manier wil investeren in vastgoed en zijn of haar patrimonium wil uitbereiden of diversifiëren.

 

Wij ontwikkelen en baten hotelsbetaalparkingsseniories en ook studentenhuisvesting uit.


fortior

Wij werken samen met merken met wereldfaam

Omdat we het beste voor al onze klanten wensen, kiezen we er bewust voor om samen te werken met topspelers binnen de sector voor de uitbating van onze projecten. Zo combineren we het beste van twee werelden waar kennis en ervaring samenkomt. Dit komt niet alleen de eindgebruikers, met name onze hotelgasten en onze parking gebruikers, ten goede maar ook onze investeerders.

Door samen te werken met vertrouwde partners krijgen we enerzijds toegang tot jarenlange expertise en kunnen we anderzijds terugvallen op het vertrouwen dat deze merken reeds in hun markt hebben verworven. Dit zorgt bij nieuwe projecten voor een vlotte opstart.

Accor hotels
Indigo

Fortior en Accor slaan sinds 2009 de handen in elkaar en kunnen genieten van elkaars ervaring & expertise voor de bouw, renovatie en uitbating van de franchisehotels Novotel Ieper, ibis Styles Kortrijk en ibis Wavre Brussels East.

Voor de uitbating van onze parkings in Blankenberge en Rijsel werken we samen met Indigo, één van de marktleiders binnen deze sector.

Wij ondersteunen andere organisaties

kosy erasmus

Aanbevelingen van de hogescholen en universiteiten in Brussel om iets te doen aan de immense stijgende vraag naar studentenhuisvesting

Sinds enkele jaren is er een historisch tekort aan studentenwoningen in Brussel. Zowel de studentenpopulatie als de vraag naar studentenwoningen stijgt. Door de toenemende internationalisering in Brussel worden de noden diverser en is er ook meer vraag naar verschillende types studentenhuisvesting. Hieronder worden enkele aanbevelingen van Brik, de overkoepelende organisatie voor hogescholen en universiteiten in Brussel, gegeven aan de stad Brussel hoe aan de noden van enerzijds betaalbare en anderzijds kwaliteitsvolle studentenkamers voldaan kan worden. Brik is een servicedesk voor studenten in Brussel en zorgt samen met de Nederlandstalige hogeronderwijsinstellingen voor de studenten.

Lees verder »