1
Jaarlijkse hotelgasten
1
Medewerkers
1
Units in verkoop en ontwikkeling
1
Ontwikkelings-portefuille
1
Aantal M² in verkoop en ontwikkeling

Wie zijn wij?

Wij zijn een projectontwikkelaar gespecialiseerd in de ontwikkeling én exploitatie van vastgoed. 

 

Op welgekozen liggingen in België en Frankrijk ontwikkelen en bouwen wij vastgoedprojecten voor onze klanten. Dagelijks staan wij ook in voor de uitbating van vele van onze gerealiseerde projecten. Vaak als franchisenemer van merken met wereldfaam. Deze betrokkenheid in de uitbating maakt ons als ontwikkelaar een partner voor al wie op een ontzorgde manier wil investeren in vastgoed en zijn of haar patrimonium wil uitbreiden of diversifiëren.

 

Wij ontwikkelen en baten hotelsbetaalparkingsseniories en ook studentenhuisvesting uit.

 

fortior

Wij werken samen met merken met wereldfaam

Omdat we het beste voor al onze klanten wensen, kiezen we er bewust voor om samen te werken met topspelers binnen de sector voor de uitbating van onze projecten. Zo combineren we het beste van twee werelden waar kennis en ervaring samenkomt. Dit komt niet alleen de eindgebruikers, met name onze hotelgasten en onze parking gebruikers, ten goede maar ook onze investeerders.

Door samen te werken met vertrouwde partners krijgen we enerzijds toegang tot jarenlange expertise en kunnen we anderzijds terugvallen op het vertrouwen dat deze merken reeds in hun markt hebben verworven. Dit zorgt bij nieuwe projecten voor een vlotte opstart.

Accor hotels
Indigo

Fortior en Accor slaan sinds 2009 de handen in elkaar en kunnen genieten van elkaars ervaring & expertise voor de bouw, renovatie en uitbating van de franchisehotels Novotel Ieper, ibis Styles Kortrijk en ibis Wavre Brussels East.

Voor de uitbating van onze parkings in Blankenberge en Rijsel werken we samen met Indigo, één van de marktleiders binnen deze sector.

Waarom klanten reeds voor ons kozen als investeringspartner

Goedkoop vastgoed

Wij maken investeren toegankelijk door vastgoedprojecten aan te bieden aan lage instapprijzen.

Vastgoed met zeker rendement

Dankzij ons poolsysteem, waarbij je deelt in alle opbrengsten, ben je zeker van je rendement. Ongeacht de bezetting van jouw kamer of parkeerplaatsen.

Investering zonder zorgen

Bij ons investeer je volledig zorgeloos. Wij werken samen met professionele partners waardoor jij je niet hoeft bezig te houden met de klassieke verhuurproblemen, onderhoud, herstellingen,…

huuropbrengst

Door onze samenwerking met grote namen zoals Accor en Indigo kan jij rekenen op goede huuropbrengsten.

Ligging Kosy Erasmus

Wij selecteren steeds toplocaties voor onze bouwprojecten, waardoor deze ieder jaar kunnen stijgen in waarde.

one stop

One-stop: Je krijgt elk kwartaal een update over je investering en bent elk jaar welkom op de exploitatievergadering, georganiseerd door de exploitant.

Wij ondersteunen andere organisaties