Projecten

Bij Fortior zijn we niet alleen een projectontwikkelaar, maar tegelijk ook de uitbater van onze eigen investeringsprojecten. Zo blijven we betrokken van begin tot eind bij onze projecten én onze investeerders. Samen gaan we voor het beste resultaat!

Ontdek onze actuele projecten

Seniorie Village Etoile

Seniorie
Village Étoile

Village Étoile is onze gloednieuwe seniorie waar 60-plussers kunnen wonen. Het project bestaat uit 80 appartementen en wordt naar verwachting opgeleverd in 2022.
Investeer in Parking Euratechnologies

Parking Euratechnologies

Parking Euratechnologies is onze betaalparking, gelegen in het businesscentrum van Rijsel. Het stelt parkeerplaatsen ter beschikking voor allerlei technische bedrijven, waaronder Microsoft, IBM en Capgemini.

Hotel
Novotel Ieper

Novotel Ieper is sinds 2001 een gevestigde waarde in het hartje van Ieper. Sindsdien biedt het hotel jaarlijks onderdak aan duizenden binnen- en buitenlandse toeristen.

Verhuurgarantie Ukkel, Oostende & Waregem

Onze projecten met verhuurgarantie in Waregem, Oostende & Ukkel bieden je gegarandeerde huurinkomsten gedurende 15 tot 27 jaar. De appartementen worden verhuurd door een sociaal verhuurkantoor van de gemeente, waardoor je ontspannen van je investering kan genieten.