Projecten

Bij Fortior zijn we niet alleen een projectontwikkelaar, maar tegelijk ook de uitbater van onze eigen investeringsprojecten. Zo blijven we betrokken van begin tot eind bij onze projecten én onze investeerders. Samen gaan we voor het beste resultaat!

Ontdek onze actuele projecten

kosy erasmus

KOSY
Erasmus

KOSY Erasmus is ons nieuwste project. De studentenkamers en studio's liggen vlak naast de Erasmushogeschool in Brussel. Speel in op het tekort aan Brusselse studentenkamers.
village etoile

Village Étoile

Village Étoile is ons gloednieuw project waar 60-plussers kunnen wonen. Het project bestaat uit 80 pensioenflats en wordt naar verwachting opgeleverd in 2023.
Investeer in Parking Euratechnologies

Parking Euratechnologies

Parking Euratechnologies is onze betaalparking, gelegen in het businesscentrum van Rijsel. Het stelt parkeerplaatsen ter beschikking voor allerlei technische bedrijven, waaronder Microsoft, IBM en Capgemini.
investeren in hotelkamers

Hotel
Novotel Ieper

Novotel Ieper is sinds 2001 een gevestigde waarde in het hartje van Ieper. Sindsdien biedt het hotel jaarlijks onderdak aan duizenden binnen- en buitenlandse toeristen.

Verhuurgarantie Ukkel, Oostende & Waregem

Onze projecten met verhuurgarantie in Waregem, Oostende & Ukkel bieden je gegarandeerde huurinkomsten gedurende 15 tot 27 jaar. De appartementen worden verhuurd door een sociaal verhuurkantoor van de gemeente, waardoor je ontspannen van je investering kan genieten.