Hotel Novotel Ieper

Ieper

Het hotel Novotel Ieper kwam op de markt in 2001. Vijftien jaar later werd het hotel door ons aangekocht en sindsdien bieden wij hotelkamers als investeringsvastgoed aan op een absolute toplocatie. Novotel maakt deel uit van de groep Accor, onze franchisepartner die de afgelopen 50 jaar een unieke knowhow heeft ontwikkeld in hotelbranding. Ze zijn eveneens marktleider binnen de hoteluitbating in Europa, Zuid-Oost Azië, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika.

Laat uw gegevens na en download onze gratis brochure boordevol informatie over een investering in Novotel Ieper!

Investeren in hotelkamers

Waarom klanten al investeerden in Novotel Ieper

Facts & figures

  • Aantal hotelkamers: 128
  • Aantal seminariezalen: 3
  • Renovatie deel 1: 2017-2018
  • Renovatie deel 2: 2019-2020
  • Renovatie deel 3: 2020-2021
  • Investeren vanaf: € 130.000

Investeren in Ieper, het bruisende hart van de Westhoek

Wist je dat in 2019 zo’n 541.500 toeristen afzakten naar Ieper om de gesneuvelden uit de Eerste Wereldoorlog te herdenken? Vooral Britten maken er een erezaak van om één keer in hun leven een bezoek te brengen aan de Westhoek. De Groote Oorlog wordt op ieder plekje herdacht, waardoor mensen van over de hele wereld afzakken naar Ieper. Iedere avond, stipt om 20.00 uur, is het dan ook over de koppen lopen om toch maar een glimp op te vangen van de Last Post.

Het In Flanders Fields Museum brengt het historische verhaal van de Eerste Wereldoorlog in de West-Vlaamse frontstreek. Het is gevestigd in de heropgebouwde Lakenhalle van Ieper, een belangrijk symbool van oorlogsleed en wederopstanding nadien. Het Talbot House en het Memorial Museum Passchendaele stellen de geschiedenis levendig voor, maar bourgondische toeristen kunnen eveneens hun toevlucht zoeken tot het Hopmuseum en de Oude Kaasmakerij.

novotel ieper

Ieper: gekend in Vlaanderen, wereldberoemd daarbuiten

Ieper, de ‘Kattenstad’ of ‘Vredesstad’, ligt in het diepe zuiden van West-Vlaanderen en is met 35.000 inwoners de grootste stad van de Westhoek en de op vijf na grootste van de provincie. Zijn geschiedenis gaat terug tot de 11de eeuw. De stad groeide, dankzij zijn bloeiende lakennijverheid, ten tijde van het graafschap Vlaanderen uit tot de belangrijkste stad na Gent en Brugge. 

De Lakenhalle met het belfort op de Grote Markt, waarin het beroemde In Flanders Fields Museum is ondergebracht, is door UNESCO beschermd als Werelderfgoed. Bovendien is de Grote Markt, na die van Sint-Niklaas, de grootste van Vlaanderen. Andere bekende bezienswaardigheden zijn de Sint-Maartenskerk, de Menenpoort en de ruim 170 oorlogsbegraafplaatsen. Jaarlijks ontvangt de historische stad meer dan 3 miljoen toeristen uit alle hoeken van de wereld waardoor ze een bruisende toeristische trekpleister vormt.

Dave
Lees verder
We verbleven tijdens de coronatijd. Vriendelijk personeel, kamers waren netjes en het ontbijtbuffet werd voor ons achter een transparant scherm klaargemaakt. Als we terugkomen naar Ieper, dan komen we zeker terug naar hier!
Andre
Lees verder
Het was een aangenaam verblijf in Novotel Ieper. Het personeel was erg behulpzaam en erg klantvriendelijk. De kamer was erg netjes. Het ontbijt was uitgebreid en werd coronaproof geserveerd.
Kim
Lees verder
Mooie, nieuwe kamer. Alles was tot in de puntjes geregeld i.v.m. de COVID-19 maatregelen. Ik kon mij nergens veiliger voelen!
Marcel
Lees verder
We hebben erg genoten van ons verblijf in Ieper. De vriendelijke bediening aan de receptie viel al meteen op: gastvrij en meedenkend. Uitstekende kamer en prima verzorgd ontbijtbuffet. Ook het personeel aan de bar was vriendelijk. We komen graag een keer terug!
Johan
Lees verder
De directe service van de manager en het personeel in deze lastige tijden vond ik zeer positief. Er moest met van alles rekening worden gehouden. Het vanwege corona ontbrekende ontbijtbuffet werd gecompenseerd met ontbijt op de kamer.
Katleen
Lees verder
Het hotel is gelegen in het hartje van Ieper. Heel netjes, de luxe kamers hebben een prachtige inrichting en ze zijn prima geluidsdicht. Een lekker en uitgebreid ontbijt.
Peter
Lees verder
Prachtige accommodatie en prachtige stad met leuke winkels, restaurants, etc. in een betekenisvolle omgeving. We gingen speciaal naar Ieper om de verhalen uit de Eerste Wereldoorlog te zien en horen. Zeer indrukwekkend en een aanrader voor iedereen!
Previous
Next
Ieper is in Vlaanderen een unieke, met vestingmuren omwalde, middeleeuwse stad, waar heel veel bedrijvigheid heerst.

Benieuwd naar alle mogelijkheden binnen Novotel Ieper?

Brochure Novotel Ieper

Ontdek onze andere projecten

Parking Euratech-nologies

Rijsel (Lille)
Vanaf €131.980

Seniorie
Village Étoile

Ukkel, Brussel
Vanaf €165.000​