KOSY Erasmus

Brussel, België

Wist je dat België tegen 2030 maar liefst 95.000 extra studentenkamers nodig heeft? Speel mee in het tekort aan Brusselse studentenkamers. Kosy Erasmus is ideaal gelegen voor investeerders én studenten.

Kosy Erasmus situeert zich vlak naast de Erasmushogeschool in Brussel en maakt deel uit van het Kanaalplan in Brussel waardoor ons driedelige studentencomplex zich meteen ook in de vernieuwde zone in Brussel zal bevinden waar 8 andere universiteiten en hogescholen liggen in een straal van minder dan 3km.

kosy erasmus
kosy erasmus

Ontdek de vele voordelen

  • Je bent notarieel eigenaar van het vastgoed, maar er is ook een mogelijkheid tot maximale ontzorging indien gewenst. Jij blijft baas over jouw investering. Je kan het volledige beheer toevertrouwen aan de exploitant, maar eveneens kan je dit ook zelf op jou nemen.
  • Erg toegankelijk qua prijs en op maat van elke investeerder: al vanaf 112.995 euro (excl. kosten).
  • De facilitator in het gebouw leidt dagelijks alles in goede banen.
  • De studentencoach woont in de studentenresidentie, in het coach-appartement dat ingehuurd wordt door de VME en wordt aangestuurd door de facilitator.

Wie zijn we?

                                                                                  Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling én exploitatie van vastgoed  en maken deel uit van een sterke Belgische holding met meer dan 45 jaar ervaring. We ontwikkelen zowel vastgoedprojecten in België als Frankrijk.

Wist je dat Brussel met 110.000 studenten de grootste studentenstad is van België?

Ontdek onze andere projecten

Hotel
Novotel Ieper

Ieper
Vanaf €130.000

Seniorie
Village Étoile

Ukkel, Brussel
Vanaf €165.000