Parking Euratechnologies

Op veel plaatsen is er een nijpend tekort aan parkeerplaatsen. Wil je investeren in vastgoed maar heb je geen zin in het beheer en het op zoek gaan naar een geschikte huurder? Dankzij de relatieve lage instapprijs is investeren in een rotatieparking een toegankelijke vastgoedinvestering. Ontdek hieronder de vele voordelen.

Onder Parking Euratechnologies bieden we parkeerplaatsen aan in een eigen ontwikkelde rotatieparking, gelegen op een toplocatie. Bovendien werken we samen met Indigo, een gekende parkinguitbater, om een zo kwalitatief mogelijke uitbating te garanderen!

Bruisende en dynamische omgeving

Zoals bij de meeste vastgoedinvesteringen is de locatie sterk bepalend voor het rendement. Het parkeergebouw bevindt zich op de site van  Euratechnologies met een oppervlakte van 80.000 m². De site trekt French tech start-ups aan alsook grote bedrijven zoals Microsoft, IBM en Capgemini.  Dit centrum van expertise en innovatie verenigt meer dan 300 technische bedrijven en 4.000 werknemers.

Wij verhuren een deel van onze parkeerplaatsen aan deze internationale bedrijven en in het adembenemende Atrium rechtover de parking worden er jaarlijks meer dan 500 evenementen georganiseerd.

Investeren in parkings
rotatieparking
Investeren in parkings

Waarom klanten al investeerden in onze parkeerplaatsen

Ontdek de vele voordelen

  • Je bent notarieel eigenaar van het vastgoed, maar laat de dagelijkse zorgen over aan de exploitant.
  • Erg toegankelijk qua prijs en op maat van elke investeerder: al vanaf 91.500 euro (excl. kosten) voor 3 plaatsen, tot maximaal 20 plaatsen vanaf 659.900 euro (excl. kosten).
  • Fiscaal vriendelijk want zelfs als particulier kan je de BTW terugkrijgen.** Zo ben je toch eigenaar van nieuwbouw, maar bespaar je het volledige BTW-bedrag.

     

  • Erg flexibel: wil je later toch verkopen dan hoef je niet alle plaatsen samen te verkopen, maar kan je kiezen om slechts enkele plaatsen te verkopen.

*Conform de huurvoorwaarden in het huurcontract tussen vastgoedeigenaar en bouwheer.
** BTW onder de wettelijke voorwaarden.

Zekerheid of een hoog opbrengst potentieel: kies zelf voor ofwel gegarandeerde vaste huur*, dan wel voor jouw deel in 90% van de exploitatiewinst.

Facts & figures

  • Opgeleverd in maart 2019
  • Aantal parkeerplaatsen: 611
  • Reeds meer dan 90% verkocht!
  • Investeren vanaf: € 91.500

Wie zijn we?

Wij zijn gespecialiseerd in publieke parkings en maken deel uit van een sterke Belgische holding met meer dan 45 jaar ervaring. We ontwikkelen zowel vastgoedprojecten in België als Frankrijk. 

We werken samen met gekende parkinguitbaters om een zo’n kwalitatief mogelijke uitbating te garanderen!

Parkeergebouwen vereisen minder onderhoud en jij als investeerder wordt volledig ontzorgd van alle beheer.

Waarom investeren in een parking?

Lees er alles over in onze vastgoedblog

Ontdek onze andere projecten

Hotel
Novotel Ieper

Ieper
Vanaf €130.000

Seniorie
Village Étoile

Ukkel, Brussel
Vanaf €165.000