Residentie Stephanie - Louise XL

Brussel – Veydtstraat

Investeren in Residentie Stéphanie – Louise XL, een absolute TOP opportuniteit!

Lage instapprijs, hoge verhuurprijs!

Wist je dat de gemiddelde huurprijs in Brussel 1.154 euro per maand is? Tegenover 800 euro gemiddeld in Vlaanderen? In 2022 stegen de huurprijzen in Brussel terug met 4,2 procent in vergelijking met 2021. Wie er een appartement verhuurt, kan dus een hoge huurprijs vragen – zeker op de juiste locatie.

In Residentie Stéphanie – Louise XL kan je al een studio aankopen voor slechts 220.000 euro (excl. Kosten). Er is voor elk wat wils, van een studio tot een 3 slaapkamer appartement of penthouse.

Met 90% van de verhuringen zijn de appartementen dominanter dan ooit in Brussel. Een huis is er amper te vinden op de huurmarkt. De gemiddelde huurprijs voor een Brussels appartement heeft inmiddels de kaap van 1.100 euro gerond.” Kristophe Thijs, Directeur Communicatie CIB Vlaanderen

AAA ligging

Op zoek naar AAA vastgoed? Investeer in 1 van de meest prestigieuze buurten van onze Hoofdstad.

Wist je dat de residentiële huurmarkt in ons land nergens groter is dan in Brussel? Waar in Vlaanderen en Wallonië zeven op de tien gezinnen eigenaar zijn van hun woning, is dat in Brussel net omgekeerd. Meer dan zeven op de tien woningen worden er gehuurd  van een particulier (bron: Statbel). Daarbovenop heerst er een groot tekort aan betaalbare en kwaliteitsvolle huurwoningen.

Al deze opportuniteiten maken Brussel enorm populair voor investeerders.

Residentie Stéphanie – Louise XL situeert zich in de absolute topbuurt in onze hoofdstad, vlakbij Place Stéphanie en de Louizalaan. Een toplocatie binnen een toplocatie dus, waardoor jij meer zekerheid hebt op een succesvolle uitbouw van jouw vastgoedpatrimonium.

Design appartementen met moderne inrichting

Alle appartementen in Residentie Stéphanie Louise XL kunnen smaakvol afgewerkt worden dankzij de samenwerking met interieurarchitect Dries Vanlerberghe.

Investeren appartement centrum brussel

Wil je meer info ontvangen over de investeringsmogelijkheden binnen dit project? Laat hiernaast je gegevens na en wij contacteren je zo snel mogelijk om alles toe te lichten.

Previous slide
Next slide
De hier weergegeven informatie is van algemene aard en visualisaties zijn louter informatief, en kan geenszins als sluitend professioneel juridisch en/of fiscaal advies, aangepast aan uw specifieke of concrete persoonlijke omstandigheden, worden beschouwd. De hier weergegeven informatie is ontoereikend om een aankoopbeslissing te kunnen nemen. Enkel het lastenboek is bindend. Deze informatie houdt geen aanbod in, maar is louter een kennisgeving dat het hier weergegeven project zal worden ontwikkeld. Wie interesse toont, zal ten gronde geïnformeerd worden in persoonlijke gesprekken, en zal alsdan toegang krijgen tot alle relevante documentatie die deel uitmaakt van een aankoopdossier. De uiteenzetting door de promotor/verkoper met betrekking tot de opbrengsten, het rendement, de centrale facilitaire dienstverlening, etc. kan hoogstens als een inspanningsverbintenis worden beschouwd, niet als een resultaatsverbintenis.