Verhuurgarantie

Ukkel, Oostende & Waregem

Bij vastgoed met verhuurgarantie werkt men met contracten over periodes van 15 tot 27 jaar en de verhuur wordt geregeld via een Sociaal Verhuur Kantoor (SVK). De huuropbrengsten zijn geïndexeerd, wat wil zeggen dat je inkomen beschermd is tegen inflatie. Bovendien kan je ook genieten van een aantal fiscale voordelenDe vraag naar dit type vastgoedinvestering zit in de lift en biedt veel voordelen. In Oostende en Waregem zijn nog maar enkele appartementen beschikbaar. Ontdek hier ons NIEUW project in Ukkel.  Ukkel is in één van de meest gegeerde gemeenten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Project Village étoile - Ukkel

NIEUW ! Investeer in Ukkel, in één van de meest gegeerde gemeenten in Brussel. We verkopen 16 nieuwbouwstudio’s aan scherpe aankoopprijzen, fiscale voordelen (vrijstelling onroerende voorheffing**) en een gegarandeerd verhuuropbrengst.

Prijzen vanaf €130.000 excl.kosten met verhuurgarantie van €456,5/maand (eerste drie jaar daarna €415/maand met jaarlijkse indexatie)* en een 27-jarig huurcontract

Wil je graag meer weten? Vul dan hiernaast je gegevens in!

Residentie Da Vinci - Waregem

Waregem, de as tussen Kortrijk en Gent, is een parel ten zuidoosten van West-Vlaanderen. Met zijn meer dan 38.000 inwoners is het de vierde grootste stad in de hele provincie. De vlotte bereikbaarheid en veelzijdigheid van de stad maken onze appartementen erg gegeerd. Reeds 90% is verkocht!

We bieden ruime appartementen aan met 2 slaapkamers vanaf €189.995 excl. btw en kosten.

  • Laatste 2 appartementen te koop!
  • Verhuurd voor 15 jaar aan € 505,50/maand
    (geïndexeerd na 9 jaar) *

*rekening houdend met een jaarlijkse indexatie en contractuele voorwaarden van huurcontract. **onder de wettelijke voorwaarden.

De ideale investering voor wie op zoek is naar zekerheid en stabiliteit.

Ontdek onze andere projecten

Parking Euratechnologies

Rijsel (Lille)
Vanaf €131.980

Hotel Novotel Ieper

Ieper
Vanaf €130.000