Village Étoile

Ukkel, Brussel

Village Étoile is ons nieuwbouwproject in Ukkel, bestemd voor 60-plussers. Dit project valt niet te vergelijken met de klassieke seniories, want het biedt véél meer aan dan dat. Binnen het project wordt er bewust gekozen voor toegankelijke verhuurprijzen, die heel wat lager liggen in vergelijking met andere projecten. Bovendien zijn de uitbatingskosten voor de bewoners zeer beperkt dankzij een unieke en efficiënte uitbating. Dit maakt het het zeer democratisch om in residentie Village Étoile te komen wonen.

Alles dicht bij huis

Residentie Village Étoile bevindt zich op een topligging in Ukkel, van waaruit men te voet alles kan bereiken. Dit maakt het voor de bewoners ongelooflijk interessant. Op vijf minuten en binnen een straal van 500 meter zijn alle noodzakelijke faciliteiten bereikbaar: supermarkt, bakker, slager, bank, dokter, apotheek, kapper etc. 

Het feit dat alles te voet bereikbaar is, geeft bewoners een groot gevoel van vrijheid. Ze organiseren hun leven zelf, koken zelf en kunnen ook zelf alles halen omdat ze in het midden van al deze faciliteiten wonen. Willen ze eens op uitstap? Geen probleem, want de tram en bus stoppen voor de deur.

Kaart Project Village Etoile Ukkel

Benieuwd naar alle mogelijkheden
binnen project Village Etoile in Ukkel?

village etoile

Ideaal voor zowel bewoner als investeerder

In Village Étoile is men omringd door leeftijdsgenoten. Zo kunnen de bewoners voor elkaar zorgen en een oogje in het zeil houden.

Nieuws over Village Etoile

Ontdek onze andere projecten

Parking Euratechnologies

Rijsel (Lille)
Vanaf €131.980

Hotel Novotel Ieper

Ieper
Vanaf €130.000