Vastgoedblog

Ontdek het laatste nieuws omtrent investeren in vastgoed

Blijf je graag op de hoogte van ons aanbod in vastgoed, ontwikkelingen rond bestaande en nieuwe projecten en vastgoedtips?
Dan ben je op het juiste (web)adres! Hieronder vind je een overzicht van het laatste nieuws:

Residentie Stephanie - Louise XL

Investeren in Brussels vastgoed interessanter dan ooit

De huurprijzen van appartementen in Brussel kennen een groeispurt, en toch raken die allemaal bijzonder vlot verhuurd. Op topliggingen in Brussel trek je kwalitatieve huurders aan die zorgen voor een mooi verhuurrendement, terwijl je op lange termijn de beste kansen hebt om een mooie meerwaarde te realiseren

LEES DIT ARTIKEL »

Wat is een erfpachtrecht?

Vastgoedprijzen stijgen, grond wordt alsmaar schaarser. De nood aan betaalbare oplossingen om vastgoed te kunnen bezitten wordt groter. In plaats van de grond te kopen, verwerven steeds meer mensen een erfpachtrecht. Dat betekent dat ze er zo goed als alles mee kunnen doen, zolang ze de voorwaarden in het erfpachtcontract respecteren.

LEES DIT ARTIKEL »
Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed

Ben je op zoek naar een manier om je geld te laten renderen? We weten allemaal dat geld op een spaarrekening niets meer opbrengt – en daar zit niet vlug verandering in te komen. In dit artikel zetten we uiteen waarom investeren in vastgoed een goede belegging is.

LEES DIT ARTIKEL »