Wist je dat meer dan 40% van de ruim 100.000 studenten in Brussel op zoek is naar een kot? De kotcrisis is terug hot topic in het nieuws. Overal valt te lezen dat studenten en ouders urenlang aanschuiven om een deftig kot te bezichtigen. Er heerst een nijpend tekort aan koten

Hét ideale moment dus om van dit tekort gebruik te maken en te investeren in studentenvastgoed! Bovendien heb je met dergelijke vastgoedinvestering amper zorgen over beheer, onderhoud of verhuur én kan het een oplossing bieden voor je eigen studerende kinderen. De relatieve lage instapprijs maakt een investering in een studentenkamer niet enkel interessant, maar ook nog eens toegankelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Schrijf je nu in voor de gratis kijkdag op 27 mei. Je krijgt de kans om een modelstudio te bezoeken, ontdekt er alles over ons nieuwbouwproject vlak naast de Erasmushogeschool in Brussel, de huidige lanceringsprijzen en wat dit voor jou kan betekenen. Dit alles tijdens een gezellige aperitief.

Praktisch

Anderlecht
Materiaalstraat
Zaterdag 27 mei
Vanaf 14u
(uur vrij te kiezen bij inschrijving)

En ontvang een gratis fles champagne*

* In ontvangst te nemen op de afspraak

Ons nieuwbouwproject Kosy Erasmus:

Met Kosy Erasmus bouwen wij aan een driedelig kotencomplex met maar liefst 105 units.  Het complex situeert zich vlak naast de Erasmushogeschool in Brussel en bevindt zich meteen ook in de vernieuwde zone in Brussel. Er liggen maar liefst 10 universiteiten en hogescholen in een straal van minder dan 3km.

Door te investeren in Kosy Erasmus kan jij volledig gerust genieten van je rendement! Ontdek hieronder de vele voordelen.

Ligging Kosy Erasmus

Ideale ligging vlakbij Erasmus Hogeschool - 10 Hogescholen /Universiteiten binnen een straal van 3 km.

Index

Studentenkoten vallen niet onder de woninghuurwet, dus de huurprijs mag elk jaar opnieuw bepaald worden.

huuropbrengst

Jij blijft baas over jouw investering. Je kan ervoor kiezen om het volledige beheer toe te vertrouwen aan de exploitant, maar eveneens kan je dit ook zelf op jou nemen.

Goedkoop vastgoed

Investeren kan al vanaf 112.995 euro (excl.kosten) voor een kamer. Er zijn ook studio's beschikbaar.

one stop

We voorzien een studentencoach en een facilitator in het gebouw die dagelijks alles in goede banen leiden. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken.

Koten nieuwbouw

Kosy Erasmus is een volledig nieuwbouwproject dat voldoet aan alle laatste eisen en normen.

Ben je verhinderd op 27 mei, maar wil je toch graag alle info? Maak dan een afspraak bij je thuis!