Wist je dat meer dan 40% van de ruim 100.000 studenten in Brussel op zoek is naar een kot?  Overal heerst er een nijpend tekort aan koten

Hét ideale moment dus om van dit tekort gebruik te maken en te investeren in studentenvastgoed! Bovendien heb je met dergelijke vastgoedinvestering amper zorgen over beheer, onderhoud of verhuur én kan het een oplossing bieden voor je eigen studerende kinderen. De relatieve lage instapprijs maakt een investering in een studentenkamer niet enkel interessant, maar ook nog eens toegankelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom zeker langs op onze gratis opendeurdag op zondag 12 februari in ons kantoor te Kraainem en ontdek alles over ons nieuwbouwproject vlak naast de Erasmushogeschool in Brussel, de lanceringsprijzen wat dit voor jou kan betekenen. Dit alles tijdens een gezellige brunch.

Praktisch

Kraainem
Steenweg op Mechelen, 455
12 februari 2023
10u - 14u
(uur vrij te kiezen bij inschrijving)

Deze wordt je gratis aangeboden

Ons nieuwbouwproject Kosy Erasmus:

Met Kosy Erasmus bouwen wij aan een driedelig kotencomplex met maar liefst 105 units.  Het complex situeert zich vlak naast de Erasmushogeschool in Brussel en bevindt zich meteen ook in de vernieuwde zone in Brussel. Er liggen maar liefst 10 universiteiten en hogescholen in een straal van minder dan 3km.

Ben jij op zoek naar een investering die écht kan opbrengen én een oplossing kan bieden voor je eigen studerende kinderen?

Door te investeren in Kosy Erasmus kan jij volledig gerust genieten van je rendement! Ontdek hieronder de vele voordelen.

Ligging Kosy Erasmus

Ideale ligging vlakbij Erasmus Hogeschool - 10 Hogescholen /Universiteiten binnen een straal van 3 km.

Index

Studentenkoten vallen niet onder de woninghuurwet, dus de huurprijs mag elk jaar opnieuw bepaald worden.

huuropbrengst

Jij blijft baas over jouw investering. Je kan ervoor kiezen om het volledige beheer toe te vertrouwen aan de exploitant, maar eveneens kan je dit ook zelf op jou nemen.

Goedkoop vastgoed

Investeren kan al vanaf 112.995 euro (excl.kosten) voor een kamer. Er zijn ook studio's beschikbaar.

one stop

We voorzien een studentencoach en een facilitator in het gebouw die dagelijks alles in goede banen leiden. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken.

Koten nieuwbouw

Kosy Erasmus is een volledig nieuwbouwproject met voorziene oplevering in 2024.

Ben je verhinderd op 12 februari, maar wil je toch graag alle info? Maak dan een afspraak bij je thuis!