– Bezoek het gerenoveerde Novotel Ieper –

Torenhoge inflatie doet mensen nadenken, en terecht! Maar liefst 850.000 Belgen beschermen hun spaarcenten al door los van hun eigen woonst, vastgoed te kopen en te verhuren. Meer dan 300.000 Belgen hebben daarvoor 3 of meer eigendommen. Door te investeren in een hotelkamer kies je ervoor om te genieten van alle voordelen, zonder je zorgen te hoeven maken over de klassieke verhuurtaken. Ontdek met welk gemak investeren kan dankzij een hotelkamer in het populaire Novotel Ieper. Meest interessant door zijn ideale ligging en dus hoge bezettingsgraad.

Momenteel is de laatste fase van de renovatiewerken in Novotel Ieper voltooid. Kom als eerste het resultaat  bewonderen op de opendeurdag!

Momenteel ligt de datum van de volgende opendeurdag nog niet vast. Wil jij graag op de hoogte gehouden worden? Laat je gegevens na en ontvang als eerste een uitnodiging voor de volgende bezoekdag. Je zal  een rondleiding krijgen in het hotel en een woordje uitleg bij de renovatiewerken, een bezoek brengen aan de kamers en de verschillende investeringsmogelijkheden ontdekken. Nadien blijven we natuurlijk nog even gezellig plakken voor een glaasje.

Aarzel dus niet en schrijf je snel in!

Novotel Ieper

Sint-Jacobsstraat 15

Datum nog te bepalen

Vanaf 14u

(uur vrij te kiezen)

Ontdek waarom Patrick Lefevere al investeerde in Novotel Ieper

Wil jij alle info al eerder ontvangen? Maak dan een afspraak bij je thuis of in het hotel!