investeren in vastgoed
Ben je nieuw in de wereld van investeringsvastgoed en wil je graag bijleren over investeren in vastgoed? Mensen vragen zich vaak af of investeren in vastgoed interessant is. Wij zijn ervan overtuigd dat een investering in vastgoed een slimme investering is.
Continue Reading
Investeren in vastgoed
Ontdek onze toegankelijke vastgoedoplossingen om je spaargeld te beschermen tegen de inflatie en stijgende rente!
Continue Reading
Studentenkamer
Sinds enkele jaren is er een nijpend tekort aan koten in Brussel. Zowel de studentenpopulatie als de vraag naar studentenkamers stijgt.
Continue Reading
Investeren in studentenkamers
Onlangs werd een manifest uitgegeven, een pleidooi voor hedendaagse, betaalbare en kwaliteitsvolle studentenhuisvesting in Brussel. Daarin bleek dat het aantal ingeschreven studenten in het hoger onderwijs jaarlijks stijgt, waardoor ook de vraag naar degelijke en betaalbare studentenhuisvesting toeneemt. Het tekort aan studentenhuisvesting blijft een gekend en nijpend probleem.
Continue Reading
Steeds meer bedrijven willen het beste tijdens hun externe meetings of seminaries. Daarom renoveerde Novotel Ieper haar zalen grondig.
Continue Reading
Rijk worden met vastgoed is zoals een marathon en geen sprint. Investeren in vastgoed is kiezen voor zekerheid en rendement. Veel mensen willen snel rijk worden en investeren daarom in vastgoed, maar dat is een verkeerde strategie.
Continue Reading
Investeren in parkings
Wist je dat je, naast je geld op een spaarboekje zetten, ook kan investeren in seniories, hotelkamers en parkings? Ontdek hier de voordelen!
Continue Reading
Vastgoed aan lage prijs
Nieuw studenteproject vlak naast Erasmushogeschool te Brussel, een antwoord op het groot tekort aan kwalitatieve studentenhuisvesting.
Continue Reading
Novotel Ieper
Novotel Ieper schenkt VZW De Lovie uit het West-Vlaamse Poperinge tafels en stoelen. VZW De Lovie is een sociale organisatie die kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking ondersteunt.
Continue Reading
hoe investeren in vastgoed
Waarom zou jij kiezen voor een investering in een publieke parking? Ontdek hier de vele voordelen!
Continue Reading
1 2