De troeven van Parking Euratechnologies

Vandaag de dag zijn de spaarrentes nog steeds historisch laag.  Meer en meer mensen kiezen daardoor om te investeren in vastgoed. Vastgoed heeft namelijk zijn waardevastheid doorheen de jaren vaak bewezen. Investeren kan op diverse manieren, denk maar aan investeren in betaalparkings.  

Onder Parking Euratechnologies bieden wij als Fortior parkeerplaatsen aan in een eigen ontwikkelde rotatieparking, gelegen op een toplocatie. Bovendien werken we samen met Indigo, een gekende parkinguitbater, om een zo kwalitatief mogelijke uitbating te garanderen! 

Waarom zijn er eigenaarsvergaderingen?

Samen met de algemene vergadering van de Syndicus houden wij jaarlijks onze exploitatievergadering. Wij proberen tijdens deze vergadering inzicht te verschaffen in de huidige en toekomstige werking van de parking, een extra woordje uitleg te geven over de BTW en beantwoorden daarnaast ook de vragen van de mede-eigenaars.

Wat kan je als eigenaar verwachten van zo'n meeting?

Als mede-eigenaar heb je dan de gelegenheid om je vragen te stellen en andere mede-eigenaars te ontmoeten. Er wordt ook een hapje en drankje aan alle aanwezigen aangeboden.

Het ongelooflijke potentieel van de site

Zoals bij de meeste vastgoedinvesteringen is de locatie sterk bepalend voor het rendement. Het parkeergebouw bevindt zich op de site van  Euratechnologies met een oppervlakte van 80.000 m². De site trekt French tech start-ups aan alsook grote bedrijven zoals Microsoft, IBM en Capgemini.  Dit centrum van expertise en innovatie verenigt meer dan 300 technische bedrijven en 4.000 werknemers. 

 

Ontdek onze projecten

Parking Euratech-nologies

Rijsel (Lille)
Vanaf €131.980

Seniorie
Village Étoile

Ukkel, Brussel
Vanaf €165.000​