Gratis kerstmaaltijd voor 200 mensen dankzij vzw CJGB en ibis Styles Kortrijk

cjgb kortrijk

We bevinden ons in bizarre omstandigheden om Kerstmis te vieren dit jaar. We kunnen geen familie meer uitnodigen, geen kerstmarkten meer bezoeken en geen feestjes meer organiseren. Met de steun van moederbedrijf Fortior wil ibis Styles Kortrijk dit jaar vzw CJGB in Kortrijk een hart onder de riem steken door hen 2.000 euro te schenken. Vzw CJGB is een Centrum voor Jongeren- en Gezinsbegeleiding die kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen bijstaat, zodat ze opnieuw hun eigen weg kunnen gaan. In totaal begeleidt de organisatie 40 gezinnen en 16 jongeren die alleen wonen onder begeleiding. 

Vandaag organiseert vzw CJGB een coronaproof kerstactie ter vervanging van hun jaarlijks kerstfeest. De organisatie werkt hiervoor samen met een traiteur die per persoon een heuse feestmaaltijd voorziet. Per gezin worden de maaltijden in een box verzameld, inclusief een geschenkenpakket en een recept aangevuld met ingrediënten om zelf koekjes te bakken. Dit wordt vervolgens allemaal aan huis geleverd.

Dankzij de steun van ibis Styles Kortrijk en moederbedrijf Fortior kan vzw CJGB met de donatie van  2.000 euro 200 mensen voorzien van deze feestmaaltijd, goed voor zo’n 50 gezinnen en jongeren. Filip Dewitte, beleidsmedewerker bij vzw CJGB, is zeer enthousiast over onze tussenkomst: “Dit betekent voor onze organisatie een zeer welgekomen steun in deze voor ons zeer moeilijke en bizarre tijden”.

Vanuit ibis Styles Kortrijk en Fortior wensen we alleszins iedereen binnen vzw CJGB zeer fijne feestdagen!

DEEL DIT ARTIKEL