Aanvang afbraakwerken Village Etoile in Ukkel

In ons vorig artikel maakte je reeds kennis met Village Étoile, ons nieuwbouwproject in Ukkel bestemd voor 60-plussers. Deze week gingen de grote afbraakwerken, geleid door firma De Meuter, op de site in Ukkel van start. De uiteindelijke oplevering van het project is voorzien in 2022. Village Étoile zal in haar totaliteit bestaan uit 80 appartementen. Momenteel zijn reeds 21 appartementen uit fase 1 verkocht!

Steun van de gemeente Ukkel

Onze verantwoordelijke voor de projectontwikkeling, Carl Junius, staat in voor de realisatie van onze nieuwbouwprojecten. In 2019 verkregen we van de gemeente Ukkel de bouwtoelating, waar we enorm dankbaar voor zijn. Het is voor de gemeente een uitgelezen kans om betaalbare huisvesting gerealiseerd te zien voor haar senioren. 

De burgemeester van Ukkel, Boris Dilliès staat volledig achter ons project: “Dit project maakt komaf met het verwaarloosde gebouw dat hier al jaren staat. Bovendien bevindt het zich in een buurt die momenteel grote veranderingen ondergaat. Het is een project dat beantwoordt aan de vraag van de buurt“.

village etoile uccle
De volledige procedure achter Village Étoile.

Intern coördinatiebureau

Wist je dat we binnen Fortior werken met een eigen coördinatiebureau? Dit bureau zal, volgens onze projectleider Johan Vanwelsenaere, “onvoorwaardelijk de belangen van de bouwheer behartigen, die dus ook je eigen belangen in functie zijn“. Johan staat in voor de voorbereiding van het project, de bespreking met de klanten, de opvolging van het project en de uiteindelijke oplevering ervan.

Ik mag mij echter gelukkig prijzen dat wij binnen Fortior beroep kunnen doen op een eigen coördinatiebureau. Zij staan onder meer in voor de opvolging en begeleiding van de bouwwerken en je kan er steeds terecht voor advies“, aldus Carl Junius.

burgemeester_ukkel

Afgewerkt naar eigen smaak

Ben je als investeerder geïnteresseerd of wens je graag meer informatie over ons nieuwbouwproject Village Étoile? Aarzel dan niet om onze website te bezoeken! Investeren in een nieuwbouwappartement kan al vanaf € 165.000!

Ben je eerder als 60-plusser op zoek naar een nieuwbouwappartement om te huren, dan kan je terecht op www.village-etoile.be/huren.

Village Étoile – Brochure

In deze brochure ontdek je waarom investeren in Village Étoile een uitstekende investering is voor zowel de doorwinterde investeerder als voor diegene die op zoek zijn naar hun eerste opbrengsteigendom in vastgoed. 

village etoile

DEEL DIT ARTIKEL