Waarom investeren in een betaalparking?

Op zoek gaan naar een veilige, gemakkelijke en rendabele investering loont, en dat is parkeervastgoed in elk geval. Door een deel van je spaargeld in vastgoed te investeren, creëer je een financiële hefboom: je geld brengt veel meer op dan wanneer je het op je spaarboekje laat staan, want daar ontvang je amper rente van.

Fortior ontwikkelt veel verschillende soorten vastgoed. Bij ons kan je investeren in hotelkamers, publieke parkings, studentenkamers en vastgoed met verhuurgarantie. Al deze vastgoedontwikkelingen lijken op het eerste zicht weinig met elkaar te maken hebben. Toch is er een duidelijke rode draad: we ontwikkelen betaalbaar investeringsvastgoed!

Laat je gegevens na en download alvast onze brochure boordevol informatie over investeren in parkings!

Investeren in parkings

Waarom kiezen onze klanten voor een investering in parkings?

Veel mensen kiezen voor dit soort investering omwille van de minimale zorgen van dergelijke investeringen. Ze willen geen ellenlange tijd spenderen aan hun investering of hebben al minder goede ervaringen opgedaan door te investeren in de klassieke vastgoedmarkt. Denk aan de aankoop van een appartement met als gevolg problemen met wanbetaling, leegstand en schade.

Professionele uitbating

Voor de uitbating van onze parkeergebouwen werken we met Indigo, een gekende en professionele parkinguitbater, om zo een kwalitatieve uitbating te garanderen!

Zekerheid

Ook de zekerheid van inkomsten is hier erg belangrijk: er staan altijd wel wagens geparkeerd in onze parkeergebouwen en dankzij het poolsysteem delen onze klanten dus altijd in de winst. Van wanbetaling is er ook geen sprake in een publieke parking, want.. ooit al eens een parking buitengereden zonder te betalen?

Groeipotentieel

Ten derde is het groeipotentieel binnen onze parkings zeer interessant voor onze investeerders. De vraag naar parkeerplaatsen die goed gelegen zijn én veilig zijn blijft maar stijgen. Ook wordt parkeren alsmaar duurder. Sta gerust even stil bij de huidige parkeertarieven en hoe erg deze zijn toegenomen in de laatste jaren. Bovendien biedt de elektrificatie van wagens, en bijgevolg wagenparken, een extra verdienmodel. Door de grote toename aan elektrische auto’s worden parkeergebouwen mogelijks de tankstations van de toekomst.

Locatie

Zoals bij de meeste vastgoedinvesteringen is de locatie sterk bepalend voor het rendement. Ons parkeergebouw in Rijsel bevindt zich op de site van Euratechnologies en heeft een oppervlakte van 80.000 m². De site trekt start-ups aan, alsook grote bedrijven zoals Microsoft, IBM en Capgemini. Dit centrum van expertise en innovatie verenigt meer dan 300 technische bedrjiven en 4.000 werknemers. 

Wij verhuren samen met Indigo een deel van onze parkeerplaatsen via een abonnementsformule aan deze internationale bedrijven. Bovendien worden er (naar gewoonte) in het adembenemende Atrium recht tegenover de parking jaarlijks meer dan 500 evenementen georganiseerd.

Ontdek ons Project

Parking Euratechnologies

Rijsel (Lille)
Vanaf €98.995